Стефка Чипанова – Смилова

София

stefka

 

Здравей, казвам се Стефка или на кратко Стефи. Помагам на хора, които искат да се освободят от стреса и мечтаят най-накрая да преживяват душевно спокойствие и да сбъдват мечтите си без повече съмнения и недоверие.

Чрез техниките, с които работя и съм сертифициран практик – Метафизична анатомия (МАТ) и Тета хийлинг мога да ти покажа как твоите мисли и действия си взаимодействат постоянно и как несъзнато създаваме и привличаме неприятни събития и преживявания. Разбира се не само ще ти ги покажа, но и ще видиш как да се освободиш от тези, които повече не искаш да имаш и преживяваш.

Както напоследък казвам, аз съм връзката между физическото, видимото и невидимото. Мога да бъда за теб моста, по който ти е необходимо да минеш, за да видиш и да се освободиш безопасно от тревогите, стреса и напрежението.

Моят личен път в МАТ беше с моята преподавателка Зори, която нежно ме преведе и пусна като малко дете, което се учеше да ходи. Тръгнах смело, срещнах се със себе си, започнах наистина да бъда честна със себе си, започнах да чувам нуждите си и да им отдавам признание. Това мога да покажа и на теб, мога да те науча как да започнеш истински да се
грижиш за себе си. Преживявах от години при стрес трудно дишане, което само с една МАТ практика освободих. Това е един от десетките мои лични примери, но за тях друг път.

От малка съм се вълнувала от нетрадиционните техники, тук в МАТ на практика видях структурата и лекотата на работа. Работим чрез емоциите и инстинктите, без да влизаме в самата травма. Ще се учудиш и ти от резултатите. А те са на яве когато си позволиш да бъдеш честен със себе си и продължиш да го правиш, и също така продължиш ежедневно да се
грижиш за себе си.

Няма да мога да ти помогна, ако искаш аз да извървя пътя вместо теб, ако искаш да неглижираш себе си и ценността си.

Мога да бъда полезна само ако си готов да се срещнеш, да започнеш да си отдаваш признанието, което заслужаваш. Понякога става много бързо, друг път крачим с бавни стъпки, важно е желанието, вярата и постоянството.

Всичко се нарежда както самостоятелно изберем да го наредим!

Пиши ми и направи първата голяма стъпка към СЕБЕ СИ още сега!