Соня Атанасова

mat-practitioners-galia-ganeva

Здравейте! Казвам се Соня Атанасова – холистичен консултант, сертифициран практикуващ
Метафизична анатомия, практик Тета Хийлинг, с преминато обучение по Енергийна Психология – AGER и студент по Психология.

Вярвам в потенциала и скритите човешки възможности! Вярвам, че можем да бъдем по-осъзнати, здрави, отговорни, сензитивни, да се научим да обичаме и приемаме себе си и околните. Освободени от травми, всевъзможни модели, рамки и ограничаващи вярвания,
невидими товари и блокажи, добиваме сила и осъзнатост да претворим своята реалност и външни проявления, да се освободим от редица проблеми, съпътстващи ни в живота. Вървя по този път от години.

В търсене на ключ и работещи методики в тази посока се запознах със Зорница Гюрова – благодарение на чиито вдъхновяващи обучения и прилагането на метода Метафизична анатомия, постигнах положителни промени в различни аспекти на собствения си живот. Това ме подтикна да споделям и практикувам метода, в полза на повече хора, по пътя към тяхната промяна, личностно развитие и стремеж към хармоничен живот.

Ако сте готови да поемете отговорност и сте осъзнали нуждата от промяна във Вашия вътрешен и външен свят, то ще се радвам да извървим част от пътя заедно!
Благодаря!