Програми за подсъзнателна трансформация

„Трезорите на подсъзнанието“

 

Програма СКОРОСТ

Тази 3 месечна програма е за жени, които са мотивирани, действени и искат да преминат бързо през процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да разкрият и изразят своя скрит потенциал, качества, умения и способности.

С тази програма ти получаваш:
– 9 едночасови лични или дистанционни сесии с мен
– видео задачи за изпълнение
– видео урок обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– постоянна подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси на специална цена
– достъп до част от моите ресурси безплатно

Тази програма дава най – добри резултати, тъй като включва най – много време с мен, повече напътствия и директна помощ от мен. Работим едновременно върху съзнание и подсъзнание.

Да, искам да участвам в Програма Скорост!

Програма ПОСОКА

Тази 3 месечна програма е за жени, които искат да предприемат последователни действия в процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да планират и да бъдат насочвани.

С тази програма ти получаваш:
– 6 едночасови лични или дистанционни сесии с мен
– видео задачи за изпълнение
– видео урок за обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси на специална цена

Тази програма ти помага да се движиш напред фокусирана, с яснота и дава по-големи ползи, отколкото ако ако действаш сама.

Да, искам да участвам в Програма Посока!

Програма НАЧАЛО

Тази 3 месечна програма е за жени, които сами преминават през процеса на подсъзнателна трансформация и предприемат необходимите действия за личностното си развитие.

С тази програма ти получаваш:
– 3 едночасови дистанционни сесии с мен
– видео урок анализ и поставяне на целите
– видео обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл

Тази програма е полезна с това, че ти дава яснота върху проблемите, върху които има да се работи, за да се случат резултатите, които искаш.

Да, искам да участвам в Програма Начало!

Всяка програма е направена така, че да можеш да държиш фокуса в необходимата посока, за да направиш промяна в живота си. Обикновено промяната се забелязва след първата сесия и се затвърждава във времето. Разбира се, държа да отбележа, че това е възможно само за хората, които са сериозни, правят си домашните задачи и са отдадени на това да получават резултати.
Обърни внимание: за да видиш резултати, трябва да си отдадена на това да предприемаш действия и да имаш желание и енергия, за да вървиш напред. Това не е програма „вълшебно хапче“, с което всичко да се случи за една нощ. Това е време за отглеждане на всичко ново, посято по време на сесиите с мен. Всеки, с когото съм работила и е направил и приложил задачите е постигнал успех и личностно развитие за по-малко време, отколкото ако го прави сам.