Венета

Вутова

София

Уебсайт: www.venetavutova.com
Тел: 0888850881
Е-mail: v_vutova@hotmail.com

Казвам се Венета Вутова – холистичен консултант, сертифициран практикуващ Метафизична анатомия и специалист Тета Хийлинг.

Мисията ми е да помагам на хората да се освободят по ефективен начин от негативни емоционални състояния и болка, да възстановят баланса в живота си и да имат хармонични взаимоотношения.

Благодарение на вдъхновяващите обучения на Зорница Гюрова и Ивет Роуз, с прилагане на техниката Метафизична анатомия, постигнах положителни промени в различни аспекти от живота си. Това ме мотивира да практикувам метода професионално и да помагам на повече хора по пътя на тяхната промяна и личностно развитие.

Ето с какво мога да ви бъда полезна и по какви теми най-често работя:

Освобождаване от тревожност, безпокойство, стрес.

• Взаимоотношения с партньор, родители, деца.

• Подобряване на здравословното състояние.

• Работа по лични цели.

• Работа с деца – от 6 до 10 г.

Това, което ме отличава от моите колеги, е прилагането на Система от 7 стъпки за възстановяване на баланса и хармонията, насочена към постигане на резултати спрямо личните предизвикателства. Един от основните стълбове в тази система е техниката Метафизична анатомия. Уча клиентите и на техники за самопомощ, които им помагат да се чувстват спокойни и в същото време ангажирани.

Работя с хора, които са осъзнати и готови за промяна.

Ако търсиш решения на проблемите си, готов/а си да поемеш отговорност за себе си и искаш да направя процеса за теб по-лесен, свържи се с мен.

За контакти:

Тел. 0888 850 881

Viber:  + 359 888 850 881

E-mail: v_vutova@hotmail.com

Website: https://venetavutova.com